Ingrediënten:

  • 1 courgette
  • 2 puntpaprika’s
  • 150 gram champignons
  • 1 (rode) ui
  • 3 volkoren lasagnebladen
  • 500 ml passata (gezeefde tomaten) of 1 Tomato Blend van Food Fellows
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 eetlepel (rijst-)olie
  • 3 theelepels Italiaanse kruiden
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • Naar eigen smaak peper en zout

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden
2. Pel en snipper de ui
3. Maak de champignons schoon met een vochtig keukenpapier en was de paprika’s en courgette
4. Snijd de champignons, paprika’s en courgette in stukjes
5. Verwarm 1 eetlepel (rijst-)olie in een koekenpan en fruit de ui
6. Voeg de groenten toe en wok gedurende drie minuten
7. Voeg daarna de passata of Tomato Blend, de kruiden en eventueel naar eigen smaak peper/zout toe
8. Laat het geheel gedurende 5 minuten zachtjes pruttelen
9. Verdeel vervolgens de helft van de groentesaus over de ovenschaal
10. Dek af met een laag lasagnebladen en verdeel daaroverheen de andere helft van de groentesaus
11. Maak de lasagne af met een laagje geraspte kaas en zet de ovenschaal gedurende 20 minuten in de oven

Eet smakelijk!
Dit gerecht is samengesteld door Simone van SiUSmile.

Probeer deze recepten ook: