Ingrediënten:
Bereiding:
Hoofdgerecht – 30 minuten bereidingstijd – voor 4 personen
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Was de bloemkool en snij deze in roosjes
- Meng de bloemkoolroosjes met de olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder en de cayennepeper in een kom.
- Leg dit op bakpapier op een bakplaat
- Bak de roosjes in ongeveer 20-25 minuten gaar
- Verwijder de pitjes van de rode peper en snijd de peper fijn
- Snipper de ui
- Snij de koriander fijn
- Snijd de avocado’s in kleine blokjes
- Snijd de tomaten in kleine blokjes
- Pers de limoen uit
- Meng dit allemaal door elkaar in een kom en breng op smaak met peper en zout
- Haal de bloemkoolroosjes uit de oven en breng op smaak met peper en zout
- Verwarm de tortilla’s via de aanwijzingen op de verpakking (zelf warm ik ze altijd kot op in een pannetje)
- Bedek een wrap met de salsa en bloemkoolroosjes
Eet smakelijk!
Dit recept werd samengesteld door Roos