Ingrediënten:
Bereiding:
- Kook de zilvervliesrijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de spitskool doormidden en verwijder de harde stronk. Snijd de spitskool vervolgens in reepjes.
- Snijd de prei in halve ringen.
- Was deze gesneden groenten. Was ook de paprika.
- Snijd de paprika in stukjes.
- Verwarm één eetlepel (rijst-)olie in een wokpan.
- Mocht je rundergehakt aan het recept willen toevoegen, rul eerst het gehakt gaar.
- Voeg de spitskool en prei toe en laat de groenten gedurende 5 minuten op middelhoog vuur, met een deksel op de pan, slinken.
- Voeg de stukjes paprika, de créme fraîche, de sojasaus en de kruiden toe.
- Roer al deze ingrediënten door elkaar.
- Verwarm het geheel nog gedurende 3 minuten.
Eet smakelijk!
Dit recept is samengesteld door Simone van SiUSmile, diëtistenpraktijk