BoereGoed recepten
Vind hieronder de gezondste recepten die jij kunt maken met onze geteelde producten.
Rode kool ovenschotel
35 min + 30 min overntijd
4 personen
Ratatouille uit het Midden Oosten
Ingrediënten: 2 aubergines, in stukken van 2 á 3 cm 2 courgettes, in stukken van 2 á 3 cm 5
Gevulde aubergines uit de oven
Ingrediënten: 4 aubergines 300 gram gehakt 1 ui 1 teentje knoflook Een paar tomaten of handje cherrytomaten
Snijbonen stamppot met spekjes
Ingrediënten: 300 gram snijbonen 2 stronkjes witlof 1,5 kg aardappels en/of zoete aardappels 125 gram crème fraîche
Spinazieschotel met notenkorst
Ingrediënten: 300 gram Spinazie 200 gram Zoete aardappel 1 Flinke ui 1 Courgette 1 Teentje knoflook 2
Broccoli-bonenschotel
45 min
3-4 personen
Andijvietaart
Ingrediënten: 1 krop andijvie 100 gram cashewnoten (of een gedeelte hazelnoten met vlies) 3 eieren 125 ml slagroom
Stamppot met paksoi en champignons
Ingrediënten: 400 gram kastanje champignons 400 gram paksoi 1 blikje tonijn in olie 3 bosuitjes 900 gr. aardappels/zoete
Gegratineerde koolrabi
Ingrediënten: 4 koolrabi's. Als ze heel jong zijn kun je de schil eten maar meestal zul je ze willen schillen. Snij de
Groentetaart met spruitjes en pompoen
Ingrediënten: 150 gram spruitjes 400 gram pompoenblokjes 2 sjalotten in stukken 2 teentjes knoflook gesnipperd 100 gram pecannoten
